Diskuse
Diskuse ke článku "Jakým způsobem se připravují jednotlivé restaurace na značení alergenů v jednotlivých pokrmech?"
Datum: 16.12.2014 13:58
Od: Petr Kopřiva <mochoven@seznam.cz>
Předmět: alergeny
Od: Petr Kopřiva <mochoven@seznam.cz>
Předmět: alergeny
EU a potažmo naše debilní vláda neví co dělat tak buzerují lidi.Já osobně napíšu do jídelního lístku tuto větu:Veškeré naše nabízené pokrmy a nápoje obsahují tyto alergeny:a všechny je vypíšu.
Tím pádem jsem zákazníka informoval a jestli není tritl tak to pochopí.
Tím pádem jsem zákazníka informoval a jestli není tritl tak to pochopí.
Datum: 14.12.2014 18:44
Od: IVETA <iveta.kulhankova@seznam.cz>
Předmět: alergeny
Od: IVETA <iveta.kulhankova@seznam.cz>
Předmět: alergeny
to si děláte z nás prdel,dělám dvacet let v restauraci a je snad každému jasné že základ skoro každého jídla je mouka,vejce atd.ten kdo je na něco alergický počíta s tím co si může dát,zdá se vám že už nás málo mučíte,otravujete v naší práci všemi možnými zákony,to je jen další buzerace a další vymáhaní pokut ,aby ty s kanceláří měli vysoké výplaty
Datum: 27.11.2014 19:57
Od: Jaromír Vcelis <jaravcelis@seznam.cz>
Předmět: jdete už nekam
Od: Jaromír Vcelis <jaravcelis@seznam.cz>
Předmět: jdete už nekam
jDĚTE UŽ S TOU BUZERACÍ DO PRDELE!EVROPSKÁ UNIE JE JEDEN BLB VEDLE DRUHÉHO!CHCETE VŠECHNY HOSPODY ODROVNAT!!!OSTUDA!