Home | Dnes je 20.05.2018
Chladicí a mrazicí zařízení

MONTYCON gastro, s.r.o.

Logo Montycon

 

Rudná 907/37

700 30 Ostrava-Zábřeh

tel:

 

+420 596 624 904

 

email:

 

montycon@montycon.cz

 

fax:

 

+420 596 612 693

 

www:

 

www.montycon.cz

 

 

Popis:

Našim zákazníkům jsou k dispozici téměř 30leté zkušenosti z vývoje profesionálních kuchyňských zařízení. Vývojoví odborníci společnosti CONVOTHERM vyšli vstříc každodenním požadavkům kuchařů v kuchyních na celém světě.  Denní výměna informací mezi námi, kuchaři, odborníky z oboru výživy, projektanty, inženýry a našimi zákazníky ve více než 50 zemích světa vytváří již mnoho let základnu pro výjimečnou kvalitu CONVOTHERM konvektomatů.


CONVOTHERM víc než jen konvektomat
Na GASTROFESTIVALU v Ostravě jsme představili nové modely světového výrobce konvektomatů s tradicí od roku 1976 s patentovaným „uzavřeným systémém“ pod názvem +3 nová generace Convotherm konvektomatů.


Proč +3? Jedná se o tři výhody příjemné pro obsluhu, které „nikdo jiný nemá“:
- zasouvací dveře (pro více místa v kuchyni)
- jedinečný „uzavřený systém s funkcí CRISP and TASTY
  (na povrchu křupavé a uvnitř šťavnaté bez nutnosti nastavování vlhkosti)
- funkce PRESS and GO (zmáčknout a jít)
  (nejčastěji připravované pokrmy lze spustit pouhým stisknutím tlačítka)


ALTO-SHAAM Šetrné pečení a uzení
HALO HEAT tepelná úprava může přispět značnou částkou k Vašemu zisku. Jedna z hlavních výhod je totiž neuvěřitelně vysoká výnosnost masa. Maso upravené v běžné troubě ztratí v průměru 25 – 30%. Na každých 45 kg masa, které tepelně upravíte, se 11 kg jen tak vypaří do vzduchu. Záleží na druhu masa, ale maso upravené v HALO HEAT termozařízeních ztratí na váze v průměru jen 10 – 15%, To Vám přináší výnos 6,8 kg masa navíc z každých 45 kg pečeně. Násobte tento dodatečný výnos Vašim ročním objemem a zjistíte, že rozdíl může dosáhnout až několika desítek tisíc korun!


ALTO-SHAAM Šetrné udržení v teple
HALO HEAT dohotovovací a udržovací zařízení zajistí dohotovení pokrmu až k expedici popř. jeho udržení v expediční teplotě. Umožňuje tak přípravu např. klasických českých hotových pokrmů a maso v HALO HEAT dozrává a křehne. Novinkou je tzv. SURE TEMP – chytrý hlídač teploty, který ví, kdy jste otevřeli dveře a okamžitě reaguje tak, abyste neztratili potřebnou teplotu. Chytrý hlídač Vás upozorní, pokud necháte dveře otevřené déle než tři minuty. Tak udržíte teplotu tam, kde ji potřebujete bez ohledu na to, jak často otevřete dveře.


TECNOMAC Šokové chlazení a mražení

Šokové chlazení nabízí moderním restauracím hodnotnou pomůcku kuchyňského managementu, protože umožňuje plánování menu v předstihu a garantuje, že si pokrmy zachovají svou originální kvalitu, aroma a čerstvost.


Více informací o našich produktech a službách naleznete na www.montycon.cz.


Reklamní partneři:

www.montycon.cz   www.romanabennet.cz

Mapa webu RSS
redakční systém, tvorba www stránek, webdesing, e-shop, jak založit internetový obchod