Pozvánka na HACCP
Hygienické minimum a HACCP v provozní praxi
4. červen 2009 č. akce 20409
Místo konání: Zengrova 35 , Ostrava – Vítkovice 703 00
Objednávky: viz stránky www.vkrok.com
Zaměření kurzu:
Kurz je určen pro pracovníky menších potravinářských provozů, i začínajících (obchody, cukrárny, pekárny, restaurace, jídelny, sklady potravin, atp.). Pro pracovníky provozu, vedoucí pracovníky těchto provozů a další zájemce, kteří se chtějí seznámit s požadavky na potravinářské provozy.
Naučíte se aplikovat legislativní požadavky na hygienu provozu v praxi, porozumíte podstatě HACCP a zbavíte se strachu z kontrol státních orgánů.
Požadavky na vzdělání, praxi: nejsou stanoveny
Z obsahu kurzu:
- požadavky na potravinářský provoz
- požadavky na pracovníky v potravinářských provozech
- zásady správné hygienické praxe
- HACCP
- platná legislativa
- diskuse k dotazům účastníků
Absolventi obdrží osvědčení o absolvování kurzu, podmínkou získání osvědčení je účast na kurzu.
Poznámka:
Doporučujeme případné náměty/dotazy předem zaslat e-mailem.
Jako variabilní symbol při platbě uvádějte zásadně číslo akce.
Cena kurzu (bez DPH): 2 000 Kč
V ceně jsou zahrnuty učební a pracovní texty a malé občerstvení, cena nezahrnuje oběd.
Prezence: 7,30 - 8,00 hod
Výuka: 8,00 - 15,30 hodin
Odborný garant: Ing. Iva Bzonková
- Pozvánka na HACCP (2009-01-15)
- Zkoušky znalosti hub (2008-03-11)
- Nabídka plánu HACCP Communication One s.r.o. (2005-05-23)