Příručky a publikace
2006-02-06
Sborník k hygienickému balíčku Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES)
V příloze pod článkem naleznete sborník nařízení Evropského parlamentu a Rady ES týkající se bezpečnosti potravin a hygienických pravidel.
OBSAH
- Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 178/2002 ze dne 28. ledna 2002, kterým se stanoví obecné zásady a požadavky potravinového práva, zřizuje se Evropský úřad pro bezpečnost potravin a stanoví postupy týkající se bezpečnosti potravin ... str. 1
- Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004 ze dne 29. dubna 2004 o hygieně potravin ... str. 28
- Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 853/2004 ze dne 29. dubna 2004, kterým se stanoví zvláštní hygienická pravidla pro potraviny živočišného původu ... str. 45
- Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 854/2004 ze dne 29. dubna 2004, kterým se stanoví zvláštní pravidla pro organizaci úředních kontrol produktů živočišného původu určených k lidské spotřebě ... str. 98
- Návrh SANCO/1513/2005 - Návod k postupu implementace určitých ustanovení nařízení (ES) č. 852/2004/ES o hygieně potravin ... str. 139
- Návrh SANCO/1514/2005 - Návod k postupu implementace určitých ustanovení nařízení (ES) č. 853/2004/ES o hygieně potravin živočišného původu ... str. 150
- Návrh SANCO/1955/2005 - Návod pro implementaci postupů založených na principech HACCP a podporu implementace principů HACCP v určitých potravinářských firmách ... str. 167
Další články: 3
- Sborník k hygienickému balíčku Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) (2006-02-06)
- První pomoc při zavádění HACCP v pohostinství (2005-05-26)
- Publikace - Bezpečnost pokrmů v gastronomii (2005-02-07)
- Příručky pro zavedení kritických bodů HACCP (2004-12-20)