Příručky pro zavedení kritických bodů HACCP
Vážení členové i nečlenové UNIHOSTu,
nabízíme Vám kontakty pro získání informací a příruček pro zavedení kritických bodů HACCP.
1) ČON, spol. s r.o., Drtinova 10, 150 21 Praha 5
e-mail: predplatne@com-praha.cz, www.foodservice.cz
tel.: 227 018 466, fax: 227 018 401
Cena: 460,-- Kč + DPH, pro školy: 340,-- Kč + DPH.
2) Veřejná informační služba, spol. s r.o., Farského 14, 326 00 Plzeň
e-mail: info@visplzen.cz, www.visplzen.cz
tel.: 377 457 334, 608 682 885, Ing. Vladimír Bureš
Kontakt pro Moravu: pan Milan Hadámek
tel.: 776 212 427, e-mail: hadamek@visplzen.cz
3) Informace na www.haccpservis.cz
- Sborník k hygienickému balíčku Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) (2006-02-06)
- První pomoc při zavádění HACCP v pohostinství (2005-05-26)
- Publikace - Bezpečnost pokrmů v gastronomii (2005-02-07)
- Příručky pro zavedení kritických bodů HACCP (2004-12-20)