Home | Dnes je 19.09.2017
Příručky a publikace

Příručky pro zavedení kritických bodů HACCP

Vážení členové i nečlenové UNIHOSTu,


nabízíme Vám kontakty pro získání informací a příruček pro zavedení kritických bodů HACCP.

 

1) ČON, spol. s r.o., Drtinova 10, 150 21 Praha 5

    e-mail: predplatne@com-praha.czwww.foodservice.cz

    tel.: 227 018 466, fax: 227 018 401

    Cena: 460,-- Kč + DPH, pro školy: 340,-- Kč + DPH.

 

2) Veřejná informační služba, spol. s r.o., Farského 14, 326 00 Plzeň

    e-mail: info@visplzen.czwww.visplzen.cz

    tel.: 377 457 334,  608 682 885, Ing. Vladimír Bureš

    Kontakt pro Moravu: pan Milan Hadámek

                                  tel.: 776 212 427, e-mail: hadamek@visplzen.cz

 

3) Informace na www.haccpservis.cz 



Další články: 3
Reklamní partneři:

www.montycon.cz   www.romanabennet.cz

Mapa webu RSS
redakční systém, tvorba www stránek, webdesing, e-shop, jak založit internetový obchod