Home | Dnes je 21.11.2017
Akce a odborné semináře

Pozvánka na HACCP

Hygienické minimum a HACCP v provozní praxi

 
4. června 2009  č. akce 20409

Místo konání: Zengrova 35 , Ostrava – Vítkovice 703 00

 

Objednávky: viz stránky www.vkrok.com

 

Zaměření kurzu:
Kurz je určen pro pracovníky menších potravinářských provozů, i začínajících (obchody, cukrárny, pekárny, restaurace, jídelny, sklady potravin, atp.). Pro pracovníky provozu, vedoucí pracovníky těchto provozů a další zájemce, kteří se chtějí seznámit s požadavky na potravinářské provozy.

Naučíte se aplikovat legislativní požadavky na hygienu provozu v praxi, porozumíte podstatě  HACCP a zbavíte se strachu z kontrol státních orgánů.

Požadavky na vzdělání, praxi: nejsou stanoveny

Z obsahu kurzu:

  • požadavky na potravinářský provoz
  • požadavky na pracovníky v potravinářských provozech
  • zásady správné hygienické praxe
  • HACCP
  • platná legislativa
  • diskuse k dotazům účastníků


Absolventi obdrží osvědčení o absolvování kurzu, podmínkou získání osvědčení je účast na kurzu.

Poznámka:
Doporučujeme případné náměty/dotazy předem zaslat e-mailem.
Jako variabilní symbol při platbě uvádějte zásadně číslo akce.

Cena kurzu (bez DPH): 2 000 Kč

V ceně jsou zahrnuty učební a pracovní texty a malé občerstvení, cena nezahrnuje oběd.

Prezence: 7,30 - 8,00 hod
Výuka: 8,00 - 15,30 hodin

Odborný garant:  Ing. Iva Bzonková


Diskuse:
Zaujalo vás téma? Máte k němu co říct? Přidejte svůj názor.

Další články: 30
Reklamní partneři:

www.montycon.cz   www.romanabennet.cz

Mapa webu RSS
redakční systém, tvorba www stránek, webdesing, e-shop, jak založit internetový obchod