Home | Dnes je 13.12.2019
AKTUALITY

Tisková zpráva - Svatomartinské menu

Voněla nejen svatomartinská husa


Ostrava, 7. listopadu 2019 – Unihost ve spolupráci se SŠ společného stravování pořádal workshop určený učitelům odborného výcviku a jejich žákům.


Ve SŠ společného stravování v Ostravě-Hrabůvce se 7. 11. 2019 uskutečnil vzdělávací kurz Zásady moderní přípravy jídel na téma Svatomartinské menu. Pod vedením lektora Tomáše Braczeka se do workshopu v prostorách Gastrocentra SŠ zapojili učitelé a žáci z pěti škol s gastronomickým zaměřením Moravskoslezského kraje. V průběhu odpoledne společně připravili čtyřchodového menu – předkrm kachní játra s chlebem focaccio, polévku z pečené dýně a kaštanů s mléčnou pěnou a dýňovými krutony, konfit z husy s bramborovým lokšem, červeným zelím a hruškou a slaninou. Na závěr nechyběla ani sladká tečka – jablečný obrácený koláč s karamelem.


Diskuse:
Zaujalo vás téma? Máte k němu co říct? Přidejte svůj názor.

Další články: 339
Reklamní partneři:

www.montycon.cz   www.romanabennet.cz

Mapa webu RSS
redakční systém, tvorba www stránek, webdesing, e-shop, jak založit internetový obchod