Home | Dnes je 19.03.2024
AKTUALITY

Tisková zpráva – workshop "Zásady moderní přípravy jídel II: Velikonoční menu"

Dne 13.4.2022 se uskutečnil workshop, který pořádal UNIHOST v restauraci Terasa na téma "Zásady moderní přípravy jídel II: Velikonoční menu" určený pro učitele odborného výcviku a žáky kuchařského oborů.

 

Na pořadu dne bylo tříchodové menu, které připravil šéfkuchař David Valíček.

 

Předkrm: Špaldové jidáše s pečenou cibulí

Hlavní chod: Králičí hřbet plněný houbovou nádivkou,

                   žemlové perníkové knedlíky, omáčka z medvědího česneku

Dezert: Vanilkovo - citrónové Madeleine se šlehačkou a čerstvým ovocem.

 

Jídlo bylo výborné a atmosféra příjemná.

 

Projekt byl financován z rozpočtu Moravskoslezského kraje.


Diskuse:
Zaujalo vás téma? Máte k němu co říct? Přidejte svůj názor.

Další články: 352
Reklamní partneři:

www.montycon.cz   www.romanabennet.cz

Mapa webu RSS
redakční systém, tvorba www stránek, webdesing, e-shop, jak založit internetový obchod