Home | Dnes je 20.01.2022
AKTUALITY

Tisková zpráva: "Zásady moderní přípravy jídel II: Ryba a mušle"

V gastrocentru Hotelové školy se ve čtvrtek 7. října 2021 uskutečnil workshop "Zásady moderní přípravy jídel II" na téma Ryba a mušle. Vzdělávací akce byla společným projektem Moravskoslezského kraje a Sdružení podnikatelů v pohostinství a restaurací (UNIHOST). Znalosti a praktické dovednosti v moderních trendech gastronomie si rozšířilo prostřednictvím odborníka z praxe šéfkuchaře Tomáše Braczka (restaurace U Bobra v Raškovicích) 22 učitelů odborného výcviku a odborných předmětů a 17 žáků z osmi středních škol s gastronomickým zaměřením.

 

https://www.hotelovkafren.cz/workshop-ryba-a-musle


Diskuse:
Zaujalo vás téma? Máte k němu co říct? Přidejte svůj názor.

Další články: 347
Reklamní partneři:

www.montycon.cz   www.romanabennet.cz

Mapa webu RSS
redakční systém, tvorba www stránek, webdesing, e-shop, jak založit internetový obchod