Home | Dnes je 13.12.2019
AKTUALITY

Tisková zpráva: Workshop „Zásady moderní přípravy jídel"

UNIHOST, Sdružení podnikatelů v pohostinství, stravovacích a ubytovacích službách ČR, z.s., pořádal ve spolupráci s Hotelovou školou Frenštát pod Radhoštěm dne 26. 11. 2019 v Gastrocentru workshop na téma "Zásady moderní přípravy jídel: Úprava ryb pro menu" určený pro učitele odborného výcviku a žáky.


Workshop navštívilo 21 učitelů a žáků z pěti škol s gastronomickým zaměřením Moravskoslezského kraje. Lektor Tomáš Braczek zapojil do přípravy čtyřchodového menu žáky nejen z Hotelové školy. Královským vejcem a slaným anglickým muffinem jako předkrm začalo gastronomické odpoledne. Následovala rybí polévka Bouillabaisse a kruton s šafránovým aioli, duhový pstruh a caesar salát a sladkou tečkou byl hruškový koláč s créme – fraiche a oříškovou drobenkou.


Diskuse:
Zaujalo vás téma? Máte k němu co říct? Přidejte svůj názor.

Další články: 339
Reklamní partneři:

www.montycon.cz   www.romanabennet.cz

Mapa webu RSS
redakční systém, tvorba www stránek, webdesing, e-shop, jak založit internetový obchod