Home | Dnes je 21.11.2019
AKTUALITY

Tisková zpráva: Zásady moderní přípravy jídel

Dne 8. 10. 2019 pořádal UNIHOST na Albrechtově střední škole, Český Těšín v rámci projektu, který je financován z rozpočtu Moravskoslezského kraje, workshop pro učitele odborného výcviku a žáky škol severní Moravy, na kterých se vyučují gastronomické obory.

 

Workshop, o který je vždycky velký zájem, se konal tentokrát na téma „Zásady moderní přípravy jídel: Drůbež a podzimní zelenina". Lektorem byl odborník z praxe, David Valíček, který v prostorách gastrocentra naší školy zpracovával podzimní suroviny a předváděl jejich využití a zařazení do jídelníčku. 

Veškeré získané odborné znalosti a dovednosti předají učitelé odborného výcviku svým žákům během praktického vyučování.


Diskuse:
Zaujalo vás téma? Máte k němu co říct? Přidejte svůj názor.

Další články: 336
Reklamní partneři:

www.montycon.cz   www.romanabennet.cz

Mapa webu RSS
redakční systém, tvorba www stránek, webdesing, e-shop, jak založit internetový obchod