Home | Dnes je 20.10.2019
AKTUALITY

Tisková zpráva: Zásady moderní přípravy jídel

Dne 24. září 2019 uspořádal UNIHOST na Střední škole hotelnictví a služeb a VOŠ Opava na jejím odborném pracovišti restaurace Terasa, workshop na téma Zásady moderní přípravy jídel – zelenina, ovoce, speciální saláty, kterého se zúčastnily gastronomické školy zřizované krajem.


Své kulinářské umění nám předvedl kuchař David Valíček, který jako jediný Čech měl možnost vařit v celosvětově nejluxusnějším hotelu Burj Al Arab v Dubaji. Inspiraci ve vaření David získal na svých cestách, kdy měl možnost načerpat vůni nejrůznějších kultur a jejich kuchyně. Vařil ve věhlasných hotelech pod kuchaři oceněnými Michelinskou hvězdou na Bermudách, v Moskvě, New Yorku, Londýně nebo v Dubaji. Nyní provozuje svůj FOOD ATELIER v Ostravě.


Za naší školu se workshopu zúčastnili UOV Růžena Kotalová se žákem II. ročníku Ondrou Černým a Ing. Lucie Kavanová se žákyní III. ročníku Nelou Světlíkovou. Tyto workshopy jsou pro žáky velkým přínosem a zkušeností, protože málokdy se mohou talových kurzů zúčastnit a už se těšíme na další, který příště proběhne v Českém Těšíně.


Diskuse:
Zaujalo vás téma? Máte k němu co říct? Přidejte svůj názor.

Další články: 333
Reklamní partneři:

www.montycon.cz   www.romanabennet.cz

Mapa webu RSS
redakční systém, tvorba www stránek, webdesing, e-shop, jak založit internetový obchod