Home | Dnes je 16.12.2019
AKTUALITY

Tisková zpráva: Workshop „Zásady moderní přípravy jídel“

V úterý 28. 5. 2019 proběhl na pracovišti odborného výcviku Střední odborné školy v Bruntále Hotelu Hvězda workshop „Zásady moderní přípravy jídel“ na téma Sezónní zelenina – chřest na jídelním lístku. Workshop pořádal spolek UNIHOST Ostrava spolu s Moravskoslezským krajem. Byl určen pro pedagogy a žáky gastronomických škol.

 

Celou tiskovou zprávu naleznete v příloze.


Přílohy
pdfTisková zpráva [pdf, 531 kB]
Diskuse:
Zaujalo vás téma? Máte k němu co říct? Přidejte svůj názor.

Další články: 339
Reklamní partneři:

www.montycon.cz   www.romanabennet.cz

Mapa webu RSS
redakční systém, tvorba www stránek, webdesing, e-shop, jak založit internetový obchod